Diskusní fórum - Téma: Kolik stojí golfové vybavení pro začátečníka? |
| 02.10.2011, 16:15:29 | Okruh: Golfové vybavení > Téma: Kolik stojí golfové vybavení pro začátečníka? (Odpověď na příspěvek vložený 04. 08. 2010, 14:41:35 uživatelem golfista) |
neregistrovaný![]() | Předmět: Výběr a cena vybavení na golf Nazdar golfisto, tak já začínal asi před rokem a taky sem nezačínal úplně s kompletním vybavením. Něco sem koupil na internetu http://www.webgolf.cz/ a zbytek časem od kamaráda, co s golfem končil. Přeju hodně zdaru |
| 06.08.2010, 14:27:27 | Okruh: Golfové vybavení > Téma: Kolik stojí golfové vybavení pro začátečníka? (Odpověď na příspěvek vložený 04. 08. 2010, 23:21:31 uživatelem a.73) |
golfista![]() | Předmět: Výběr a cena vybavení na golf To je super, že člověk nemusí vyhodit spoustu peněz za vybavení, aby zjistil, že ho to vlastně nebaví Díky moc ![]() |
| 04.08.2010, 23:21:31 | Okruh: Golfové vybavení > Téma: Kolik stojí golfové vybavení pro začátečníka? (Odpověď na příspěvek vložený 04. 08. 2010, 14:41:35 uživatelem golfista) |
a.73![]() | Předmět: Výběr a cena vybavení na golf Ahoj golfisto, golf má svoji etiketu. Neznamená to chodit na hřiště oblečen ve značkovém oblečení. Zakázáno je nosit "džíny" vždy musí být triko s límečkem a to i pod svetrem. Speciální boty - ano, jsou to boty se spiky, které ti umožní rovnováhu na trávě a hlavně neuklouzneš. V tvém případě bych ale vekerou výbavu nechala až po prvním tréninku. Na první trénink tedy ne v "džínách"!. Přeji ti hodně golfových zážitků. |
| 04.08.2010, 14:41:35 | Okruh: Golfové vybavení > Téma: Kolik stojí golfové vybavení pro začátečníka? (Odpověď na příspěvek vložený 03. 08. 2010, 23:15:26 uživatelem a.73) |
golfista![]() | Předmět: Výběr a cena vybavení na golf Díky moc, určitě půjdu touto cestou, pro mne je důležitá informace, že se dá začít s vybavením v ceně okolo pěti tisíc Jenom jsem se chtěl ještě zeptat, je kromě holí potřeba ještě něco
dalšího? Myslím speciální boty, oblečení nebo něco takového? Nemám potřebu přijít oblečený jako
profi hráč, spíš mi jde o to, aby mne na hřiště vůbec pustili ![]() |
| 03.08.2010, 23:15:26 | Okruh: Golfové vybavení > Téma: Kolik stojí golfové vybavení pro začátečníka? (Odpověď na příspěvek vložený 03. 08. 2010, 02:10:57 uživatelem golfista) |
a.73![]() | Předmět: Výběr a cena vybavení na golf Ahoj golfisto . Cena golfových holí pro začátečníka může být 5tis. ale také 20tis. Záleží jen
na tvých možnostech.Pro začátek bych ti poradila nejdříve navštívit nejbližší golfové hřiště,
investovat do jedné lekce s trenérem (golfové hole ti rádi půjčí) a pak uvidíš jestli tě golf chytne
za srdce a začneš investovat do vybavení. |
| 03.08.2010, 02:10:57 | Okruh: Golfové vybavení > Téma: Kolik stojí golfové vybavení pro začátečníka? |
golfista![]() | Předmět: Výběr a cena vybavení na golf Dobrý den, uvažuji, že bych začal s golfem. Tenhle sport se mi opravdu moc líbí, ale vůbec netuším, co bych si měl do začátku všechno pořídit a taky na kolik taková základní výbava vyjde. Můžete mi poradit? ![]() |
Téma | Autor posledního | Poslední příspěvek | Příspěvků |
| Kolik stojí golfové vybavení pro začátečníka? (okruh: Golfové vybavení) | neregistrovaný | 02.10.2011, 16:15:29 | 6 |