Příspěvků: 1-6 z celkem 6   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

02.10.2011, 16:15:29 Okruh: Golfové vybavení > Téma: Kolik stojí golfové vybavení pro začátečníka?
(Odpověď na příspěvek vložený 04. 08. 2010, 14:41:35 uživatelem golfista)
neregistrovanýPředmět: Výběr a cena vybavení na golf
Nazdar golfisto, tak já začínal asi před rokem a taky sem nezačínal úplně s kompletním vybavením. Něco sem koupil na internetu http://www.webgolf.cz/ a zbytek časem od kamaráda, co s golfem končil. Přeju hodně zdaru

06.08.2010, 14:27:27 Okruh: Golfové vybavení > Téma: Kolik stojí golfové vybavení pro začátečníka?
(Odpověď na příspěvek vložený 04. 08. 2010, 23:21:31 uživatelem a.73)
golfista

Předmět: Výběr a cena vybavení na golf
To je super, že člověk nemusí vyhodit spoustu peněz za vybavení, aby zjistil, že ho to vlastně nebaví :-D :-D :-D Díky moc pozdrav

04.08.2010, 23:21:31 Okruh: Golfové vybavení > Téma: Kolik stojí golfové vybavení pro začátečníka?
(Odpověď na příspěvek vložený 04. 08. 2010, 14:41:35 uživatelem golfista)
žena a.73

Ahoj golfisto,
golf má svoji etiketu. Neznamená to chodit na hřiště oblečen ve značkovém oblečení. Zakázáno je nosit "džíny" vždy musí být triko s límečkem a to i pod svetrem. Speciální boty - ano, jsou to boty se spiky, které ti umožní rovnováhu na trávě a hlavně neuklouzneš. V tvém případě bych ale vekerou výbavu nechala až po prvním tréninku.
Na první trénink tedy ne v "džínách"!.
Přeji ti hodně golfových zážitků.

04.08.2010, 14:41:35 Okruh: Golfové vybavení > Téma: Kolik stojí golfové vybavení pro začátečníka?
(Odpověď na příspěvek vložený 03. 08. 2010, 23:15:26 uživatelem a.73)
golfista

Díky moc, určitě půjdu touto cestou, pro mne je důležitá informace, že se dá začít s vybavením v ceně okolo pěti tisíc :-) Jenom jsem se chtěl ještě zeptat, je kromě holí potřeba ještě něco dalšího? Myslím speciální boty, oblečení nebo něco takového? Nemám potřebu přijít oblečený jako profi hráč, spíš mi jde o to, aby mne na hřiště vůbec pustili :-)

03.08.2010, 23:15:26 Okruh: Golfové vybavení > Téma: Kolik stojí golfové vybavení pro začátečníka?
(Odpověď na příspěvek vložený 03. 08. 2010, 02:10:57 uživatelem golfista)
žena a.73

Ahoj golfisto;-) . Cena golfových holí pro začátečníka může být 5tis. ale také 20tis. Záleží jen na tvých možnostech.Pro začátek bych ti poradila nejdříve navštívit nejbližší golfové hřiště, investovat do jedné lekce s trenérem (golfové hole ti rádi půjčí) a pak uvidíš jestli tě golf chytne za srdce a začneš investovat do vybavení.

03.08.2010, 02:10:57 Okruh: Golfové vybavení > Téma: Kolik stojí golfové vybavení pro začátečníka?
golfista

Dobrý den, uvažuji, že bych začal s golfem. Tenhle sport se mi opravdu moc líbí, ale vůbec netuším, co bych si měl do začátku všechno pořídit a taky na kolik taková základní výbava vyjde. Můžete mi poradit? :smile:

Příspěvků: 1-6 z celkem 6   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Témat: 1-1 z celkem 1   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Téma

Autor posledního

Poslední příspěvek

Kolik stojí golfové vybavení pro začátečníka? (okruh: Golfové vybavení)neregistrovaný02.10.2011, 16:15:296

Témat: 1-1 z celkem 1   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Poslední související příspěvky v diskusním fóru

Nápověda

© nagreenu.cz - golf pro každého

Své připomínky, názory a případné dotazy můžete psát v rámci golfového fóra, případné chyby nahlašte zde.
Stránky jsou optimalizovány pro rozlišení 1024 x 768, testovány v IE a Firefoxu. Stránka vygenerována za 0.073 sec.

Partnerské weby: FoxyMonk |  Batole.eu |  Dobroty |  Atlas zvířat |  Atlas měst |  Taxi Vlašim |  KudyKam |  Hry online |  Atlas rostlin |  Skvělé recepty